Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0.-
Till kassan
  • Snabba leveranser
  • Fria returer i varuhus
  • Trygga köp med Klarna
  • Snabb leverans
  • Enkel och trygg betalning med Klarna
  • Fria returer i våra butiker
Hemmahallen / Inspiration - Ryobi


RYOBI
MÄRKET SOM HAR ALLT
FÖR DIN TRÄDGÅRD

Bli inspirerad inför vårens projekt

TRÄDGÅRDSARBETE

Dags att fixa trädgården inför vårens stora projekt?

Nu är det äntligen vår! Med våren kommer längtan och suget efter att röja och göra fint i trädgården. Mossan ska rivas borst, grenar ska klippas, buskarna ska putsat, vi ska klippa ner sly och förbereda för odling och planteringar. Men har du trädgårdsverktygen som behövs?

På Hemmahallen hittar du ett stort utbud av Ryobis sortiment. Det vi verkligen älskar med Ryobis prisvärda, eller rena av billiga trädgårdsverktyg är att du kan använda samma uppladdningsbara batteri till samtliga maskiner. Har du redan ett, eller kanske ett par stycken batterier kan du köpa redskapen och verktygen du behöver utan batteri. På så vis sparar du massor av pengar.

Olika batteri har olika styrka och vissa maskiner kräver mer. Behöver du hjälp med att hitta rätt batteri eller tillbehör till dina trädgårdsverktyg kan du alltid kontakta oss på kundtjanst@hemmahallen.se så hjälper vi dig.

Häcksaxar, grästrimmrar, plattrensare, spridare, myggskydd, multiborstar, rengöringsborstar, trycksprutor, sopmaskiner och mellantryckstvättar – Ja du hittar allt hos oss på Hemmahallen.

TRIMMERTRÅDAR & SPOLAR

BYGGA & RENOVERA

Går du i tankarna att måla om huset eller bygga en altan? 

Då har du verkligen kommit rätt, för här finns alla maskiner & verktyg som du behöver.

Med Ryobis smarta One+ system köper du ett eller kanske några av Ryobis uppladdningsbara batteri, sedan köper du till de verktyg du behöver. Billigt, smart & så enkelt. Eftersom verktygen kommer utan batteri kan du köpa dem riktigt billigt hos oss. Vi har ett stort utbud av Ryobis breda sortiment av från cirkelsågar, borrmaskiner, arbetslampor, slipmaskiner, skruvdragare, färgsprutor, tigersågar, fläktar, fogsprutor, spikpistoler med alla tillbehören du behöver. Hos oss på Hemmahallen gör du alltid en bra affär.


FLÄKT RYOBI R18F-0 ONE + UTAN BATTERI
RYOBI
1400/2100 varv/min
599.- Köp
SKRUVDRAGARE RYOBI R18DD3-220T 18V INKLUSIVE 2 ST BATTERIER
RYOBI
1,5 Amp/h
1 995.- Köp
VINKELSLIP RYOBI R18AG7-0 125MM ONE+ 18V UTAN BATTERI
RYOBI
125millimeter
1 595.- KöpTILLBEHÖR & BATTERIER

Hundra verktyg men bara ett batteri!

Ryobi One+ är vad du ska hålla utkik efter när du köper nya trädgårdsverktyg. De lämpar sig både till dig som är hemmafixare och till dig som är proffs. Ryobis olika trädgårdsmaskiner behöver olika starka batterier. Här har vi samlat alla våra batterier på ett och samma ställe för att göra det enkelt för dig som kund att hitta rätt. Är du osäker på vilket batteri som dina maskiner kräver så tveka inte på att kontakta oss så hjälper vid dig Självklart hittar du även tillbehör som knivar, olja, rengöring, borstar och mycket mer hos oss på Hemmahallen.

Standardvy | Byt till Mobil vy