Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0.-
Till kassan
  • Snabb leverans
  • Enkel och trygg betalning med Klarna
  • Fria returer i butikerna
Hemmahallen / KALAS

KALAS

 

Ett kalas värt att minnas

Oavsett vilket firande som väntar, så är det ett firande värt att minnas! Börja förberedelserna inför både dopet, bröllopet, studentfesten eller födelsedagskalaset med en rundtur i vårt stora partysortiment. Med rätt känsla, stil och färg på allt från det dukade bordet till kalasdekorationer som ballonger, servetter och konfetti blir firandet och festen en succé som sent kommer glömmas.

Kalassortimentet som erbjuds på vår e-handel växer för varje dag som går. I våra butiker finns vårt fulla sortiment på partytillbehör. Har du frågor som gäller vårt sortiment? Välkommen in till butikerna eller hör av dig till vår kundtjänst: kundtjanst@hemmahallen.se


1 2 3 ... 10 Nästa » 366 artiklar Kampanjprodukter (0) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar per sida:
PLASTGAFFEL
SERVE
50-pack
14,95.- Köp

BALLONGER GRATTIS
HISAB JOKER

6-pack, 12"

24,95.- Köp
PLASTKNIV
SERVE
50-pack
14,95.- Köp
FOLIEBALLONG BOKSTAV
HISAB JOKER
Silver, 41 cm
19,95.- Mer info

ÖLGLAS
SERVE
25-pack
19,95.- Köp
PLASTSKED
SERVE
50-pack
12,95.- Köp
SUGRÖR
  • Färgmix
100-pack
10.- Köp

BALLONGER Finns i flera varianter
HISAB JOKER
10-pack, 12"
24,95.- Mer info

PLASTMATSKED
SERVE
50-pack
14,95.- Köp
ANYFLOAT
HISAB JOKER
100 ml
49,95.- Köp

BALLONGER ÅLDER
HISAB JOKER
6-pack, 12"
24,95.- Mer info
GIRLANG SVERIGE
HISAB JOKER
3,6 meter
24,95.- Köp
BALLONG ÅLDER
HISAB JOKER
6-pack, 12"
24,95.- Mer info
BALLONGER HURRA
HISAB JOKER
6-pack, 12"
24,95.- Köp


BALLONGER MIX
HISAB JOKER
25-pack, 12"
39,95.- Köp
FOLIEBALLONG SIFFRA
HISAB JOKER
Roséguld, 86 cm
49,95.- Mer info

1 2 3 ... 10 Nästa »

Dekorera mera!

Se till att sätta rätt prägel på festen och skapa ett firande som sent kommer glömmas! Med rätt dekorering, en snygg bordsdukning och med matchande piff kommer kalaset eller festen bli succé.

Barnkalas, bröllop eller babyshower?

Oavsett om det är dags för att fira livets början, spirande kärlek eller slutförda studier så behövs en ordentlig fest! Med rätt utstyrsel på både festliga bordsdukningar, väggdekorationer och buffébord kommer firandet av både examen, bröllopet och studenten bli till kalaskvällar som sent kommer glömmas.

Födelsedagar med bravur

Väntas det storslagna släktkalas eller firanden av en lite mindre skala? Oavsett vilket så blir firandet av den nya åldern perfekt med passande dekorering och snygga ballonger. Passa på att sätta lite extra glans på tillvaron, oavsett om det är höga eller låga siffror som ska uppmärksammas! Nummer med jämna eller ojämna antal spelar inte heller någon roll när det kommer till kalas. Livet är en fest, och vad passar väl bättre än att fira ytterligare ett år tillsammans med nära och kära?

Kalas med det lilla extra

Stora som små födelsedagsfirare uppskattar lite extra uppvaktning på den stora dagen! Klä kökslampan med girlanger, pynta entrédörren med ballonger eller duka extra fint med passande servetter. Vårt partysortiment kan hjälpa till att sätta den rätta touchen på kalaset för både vuxna och barn.

Nyårsfest med extra glans!

Många tillfällen i livet är värda att fira, och inte minst ett nytt år! Förgyll såväl nyårsmiddagen, den stora glitterfesten och tolvslaget med glamour och sprakande glans. Vårt partysortiment innehåller en mängd möjligheter till att sätta en glammig atmosfär på nyårsfesten.

Varje fest är värd att minnas!

Finns det något härligare än fina minnen? Vi kanske inte kan påverka hur gästerna beter sig, vem som dansar på bordet eller hur väl mottagna presenterna kommer bli, men en sak är säker: vi vet hur man pimpar en rejäl fest! Se till att göra festen värd att minnas med rätt dekoration, favoritfärgen eller med snygga ballonger.

Höj feststämningen med partyspel!

Trots piffiga sifferballonger och girlanger i fräcka färger kan det kännas som något saknas på festen. Och vad skulle väl isåfall passa bättre än ett roligt partyspel? Vi har lekfulla spel för både stora som små festprissar, som passar lika bra på allt från förfesten till familjemyset.

Ballonger till alla tillfällen

Vi vågar lova att det finns ballonger till varje firande eller fest i vårt partysortiment. En mängd olika färger, mönster och motiv som passar till allt från bröllopsfesten, nyårsfirandet, barndopet, kalaset eller firmafesten! Låt dig inspireras av det breda utbudet a med både folie- och latexballonger.


Standardvy | Byt till Mobil vy