Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0.-
Till kassan
  • Snabb leverans
  • Enkel och trygg betalning med Klarna
  • Fria returer i butikerna
Startsida / JUL

JUL

 

En strålande jul börjar hos oss!

Skapa en härlig julstämning i hemmet, sprid mysigt ljus i vintermörkret och ladda upp inför julbaket hos oss. I vårt breda julsortiment finns allt från juldekorationer och julgranspynt till vackra detaljer för det dukade bordet. Adventsljusstakar, julstjärnor och utebelysning för kyliga vinterkvällar finns givetvis också, precis som glöggmysets tillbehör!

Julsortimentet som erbjuds på vår e-handel är under uppbyggnad, och växer för varje dag. I butikerna finns hela vårt sortiment. Har du frågor kring julsortimentet? Välkommen in till butikerna eller hör av dig till vår kundtjänst: kundtjanst@hemmahallen.se


Det strålar en stjärna

Se till att lysa upp vintermörkret! Vackra julstjärnor, ljusstakar eller härliga adventsljus går omöjligt att få för många utav när mörka och kyliga kvällar kryper närmare. Förbered hemmets vrår för både adventsmys och uppesittarkvällar genom stämningsfullt ljus.

Gläns över sjö och strand

Låt julens frid spridas även i trädgården! Det bästa med ljusslingor, ljuslyktor eller dekorationsfigurer är att dem är lika fina från tidig höst, tills vårkantens intåg. Och visst behöver väl Jultomten lite hjälp på traven i form av ledljus, när han ska pulsa fram i djup snö med alla julklappar?

Skumma tomtar och peppriga kakor

Till julens stämningsfulla tid hör också goda sötsaker och mysiga julbak! En tid för adventsmys, julgodis och trevliga kvällar med familj och bekanta stundar - och vad passar väl bättre än att ställa till med lite julbak? Skaffa allt från söta pepparkaksformar, fina pappersmuggar till glöggen och julinspirerade servetter hos oss.

En tid för värme

Se till att ladda upp ordentligt för mysigt glöggmingel! Med passande glöggmuggar, glöggvärmare och fina ljuslyktor blir myset i juletider lätt som en plätt. Förbered med servetter, vacker juldekoration, och fina LED-dewdrops ljusslingor på det dukade bordet.

Juldekoration och julpynt i varje hörn

Tomtenissar och ljuslyktor är lika klart som doppet i grytan under juletider! Med julpynt här och var kommer en ombonad julstämning sprida sig i hela hemmet. Vi har en mängd juldekorationer som passar både i fina fönster, på hallskänken eller placerade på köksfläkten. Låt allt från tomtar, änglar, stjärnor och små julgranar flytta in i stugan!

Granen står så grön och grann i stugan!

Vi har ett brett utbud av både julgranar och julgranstillbehör. En mängd olika ljusslingor som kan sprida ett härligt och stämningsfullt sken under mörka vinterkvällar både inom- och utomhus. Julgranar med personlig touch med favoritpyntet.

Julklappar och paketinslagning

Tiden för fyndiga julklappsrim, trassliga paketsnören, risgrynsgröt och förväntansfulla blickar som spanar ut genom fönstret närmar sig! Se till att julkapparna får fina omslag och tydliga etiketter, för att underlätta leveransen av paketen för Tomtefar på julafton.


Standardvy | Byt till Mobil vy