Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0.-
Till kassan
  • Snabb leverans
  • Enkel och trygg betalning med Klarna
  • Hämta din order gratis i våra butiker
  • Fria returer i våra butiker
Hemmahallen / Hemmet / Köket / Koka & Steka

Koka & Steka

 

Kastruller & Stekpannor för alla tillfällen.

Hemmahallen har ett enormt utbud av stekpannor & kastruller från populära Kökskungen.

Hitta stekpannan som passar just dina behov.

Det finns flera olika typer av stekpannor, de vanliga, grillpannor, traktörpannor & wokpannor. Den vanliga stekpannan finns i flera olika storlekar & med olika beläggningar. I denna steker du vanligtvis köttbullar, kycklingfiléer eller biffar. Passar perfekt att använda i vardagen och dess matlagning. Traktörpannan är en stekpanna med lite högra kanter & göra det smidigt att tillaga rätter med sås till. Grillpannan gör att du får grillkänslan inomhus. Ränderna på pannans yta gör att det du steker får en bra stekyta.

Det finns stekpannor i olika material och belägg. Non-stick, en populär stekpanna, den är enkelt och använda och smidig att göra ren. Dock får man inte ha några vassa köksredskap som repar ytan. Gjutjärnsstekpannor, klassikern man måste använda lite mer stekfett och vara noga när man rengör den.

Självklart hittar man även specialstekpannor hos oss på Hemmahallen som plättlagg & pankaksstekpannor.

Vilken kastrull blir bäst för dig?

I ett kök kan det vara bra att ha kastruller i olika storlekar. Ska du till exempel koka spagetti till många är det viktigt att du använder dig av en stor kastrull. Men ska du göra sås är det smidigare att använda en liten kastrull. För just såser har vi speciella kastruller som kallas mått kastruller som är perfekta för just detta.

Är du osäker eller har några frågor gällande kastruller & stekpannor kan du alltid vända dig till vår kundtjänst; kundtjanst@hemmahallen.se

I våra butiker finns kunnig personal som gärna hjälper dig att hitta rätt stekpannor & kastruller för just dig & ditt behov. Hemmahallen Jönköping finns vid E4:an vid Ekhagsrondellen. Hemmahallen Värnamo finns i Kärnans köpcenter på Malmövägen.

Shoppa online!

Klicka smidigt hem dina varor direkt på hemmahallen.se. Här betalar du smidigt med Klarna. Välj sedan själv om du vill hämta din order gratis i någon av våra butiker. Eller om man önskar få orden skickad med PostNord. Vi jobbar med snabba leveranser och förstaklassig service. Har ni funderingar så tveka inte att höra av er.

Inspireras mera!

Varför inte signa upp sig på vårt nyhetsbrev? Vi skickar ut ett mail ungefär en gång i veckan. Här hittar du erbjudanden, nyheter och kampanjpriser. Eller följ oss på sociala medier. Hemmahallenjonkoping & Hemmahallenvarnamo heter vi på Instagram. Hemmahallen finns även på Facebook.


37 artiklar Kampanjprodukter (0) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar per sida:
OMELETTPANNA
KÖKSKUNGEN
ø 16cm
149.- Köp
ÅNGINSATS
KÖKSKUNGEN
14-24Ø cm
49,95.- Köp


GRYTA JULIA
KÖKSKUNGEN
5 liter
329.- Köp
GRYTA JULIA
KÖKSKUNGEN
3 liter
299.- Köp


KASTRULL
KÖKSKUNGEN
1 liter
99,95.- Köp
KASTRULL JULIA
KÖKSKUNGEN
1,5 liter
229.- Köp


GLASLOCK
KÖKSKUNGEN
28 cm
79,95.- KöpStandardvy | Byt till Mobil vy