Webbshop

Vår vision är att öppna en webbshop med utvalda produkter för att ni kunder enkelt ska kunna jämföra priser och få er vara levererad hem till dörren.

Snäppet upp

Vi vill kunna erbjuda våra kunder de senaste trenderna men till ett lägre pris. Vi vill vara ett självklart val när det kommer till hemmet, lek & trädgård.

Kundsupport

Vi vill alltid veta vad ni tycker. Har ni frågor, funderingar eller bara vill lämna en feeback är ni alltid välkomna att kontakta oss.

~

Logg in webbmaster

Vi på Hemmahallen vill vara det självklara valet för alla i Jönköping och Värnamo med omnejd.
Vi strävar efter att vara tidiga med nya trender  och samtidigt alltid kunna tillgodose allt inom hemmet, trädgården, leksaker, bygg & färg.

Vår önskan är att ni som kund ska känna er hemma och att ni alltid gör en bra affär hos oss.

Riktigt välkomna in till oss!

Andreas Franzén

Butikschef Jönköping

Hemmahallen är i dag en privatägt stormarknad med fokus på hem, lek och trädgård!

Det öppnade i Jönköping 2001 under namnet Ekohallen och ingick då som koncept i Bergendahlsgruppen. 2003 Byter butiken namn till EKO:- och i 1 mars 2010 tog Ulf och Annelie Danielsson över som huvudägare. Våren 2012 öppnar man en butik i Värnamo som även den går under namnet EKO:-

Våren 2016 byter EKO:- namn till Hemmahallen. 

Hemmahallen är en helt fristående butik och har inga åtaganden till någon central organisation, vilket innebär att vi själva väljer vårt sortiment. Har du som kund förslag på nya varor eller nya leverantörer, eller om ni bara har någon allmän synpunkt, bra som dålig, tveka inte då att kontakta oss. För det är ni, våra kunder som kan ge oss den feedback vi behöver för att bli en ännu bättre butik.